Rosa Ana Segura Cuella – naturòpata i herbolària artesana

2 rosesÚltimament no paro de parlar i programar coses amb roses, serà la primavera ? serà que ja arriba sant Jordi ? Les roses són unes de les meves flors favorites, tot i que no diré mai que jo tingui una sola flor favorita perquè… M´AGRADEN TOTES ! Però sí que la rosa com que forma part del meu nom ( Rosa Ana ) entraria dintre del meu grup de flors més estimades. Per això aquest proper cercle serà especial, les roses seran les protagonistes i coneixerem les seves propietats i com arriben a ser una gran ajuda per a molts aspectes físics i emocionals de la dona. Aquest proper diumenge 14 d´abril de 10 a 12.3o h, ens deplacem en transport públic a prop de Barcelona. Per a més informació, preu i inscripcions, envia´m un e-mail a rosaanaseguracuella@gmail.com

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Núvol d'etiquetes

%d bloggers like this: