Rosa Ana Segura Cuella – naturòpata i herbolària artesana

Dona i cicles femenins

remeis dona cicles femenins

La vida de la dona, és cíclica en quan a que es repeteixen certs aspectes ( com en el cicle menstrual ), i està molt unida als cicles de la natura on es relaciona amb els canvis d´estació, la lluna etc.  Aquest recordatori de la nostra unió amb la natura fa que recuperem un gran poder ancestral i ens sentim amb més força per cadascuna realitzar el seu propi camí amb les seves pròpies etapes, tan si es tracta d´una dona amb fills, sense fills, en edat fèrtil o amb menopausa.

Curs vivencial i pràctic , es preparen remeis amb herbes, compartim en el cercle de dones, transformem les emocions negatives, teixim amb les nostres mans i llanes de colors, parlem d´alimentació, suplements naturals, i moltes coses més.

OPINIONS D´ALUMNES:

“En realitat més que un curs, va ser com una reunió entre amigues, on vam elaborar diversos ungüents i barreja de plantes remeieres per tal de trobar alternatives més naturals a aspectes femenins que ens afecten diàriament. Em va sorprendre gratament amb la realització d’unes activitats creatives, que mai m’hagués imaginat que acabaria fent. ” Montserrat González, Barcelona.
 
“M’ha agradat el curs i m’he sentit molt a gust. He après a ser més conscient que el meu cos i la meva ment van molt units. També m’ha estat de molta utilitat saber quines plantes poden ser beneficioses per a  la dona i la influència de la lluna en l’estat d’ànim.” A. Sáez, Barcelona 

LLOC, PREU, INSCRIPCIONS, HORARI I DATES D´octubre del 2016 al juny del 2017. Lloc espai de teràpies al barri de sants, metro plaça de Sants. Enviar un correu per a més informació:  rosaanaseguracuella@gmail.com  

IMPARTEIX EL CURS Rosa Ana Segura i Cuella, naturòpata i herbolària artesana. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Núvol d'etiquetes