Rosa Ana Segura Cuella – naturòpata i herbolària artesana

AGENDA 2017-18

AGENDA  2017-18 

terradeflors

 

Rosa Ana Segura Cuella, naturòpata i herbolària artesana

TERÀPIES: Naturopatia, fitoteràpia, dietètica naturista, flors de Bach, iridologia, etc.

CURSOS, TALLERS i CONFERÈNCIES Sobre plantes medicinals, remeis naturals, excursions de reconeixement, cosmètica natural, alimentació saludable, etc. Si sou una escola, botiga, Ajuntament, Parc Natural, Centre Cívic  o grup de particulars i esteu interessats en una xerrada o taller, podeu contactar per correu electrònic.

CURS FITOTERÀPIA HOLÍSTICA 2017-2018 (inici octubre del 2017) més informació AQUÍ

CURS REMEIS AMB PLANTES PER A DONES DE TOTES LES EDATS: Prepararem remeis amb plantes medicinals. Parlarem d´alimentació saludable, la lluna i els cicles femenins, etc. Tractarem entre altres temes: síndrome premenstrual, fertilitat, menopausa, fatiga, fibromialgia, candidiasi, tiroides, problemes de pès, etc.

Duració 9 mesos, 1 divendres al mes de 17.30 a 20 hores, espai al barri de Sants (a concretar). Preu:40 euros al mes inclou apunts, material i infusió. Dates: 27 d´octubre, 24 de novembre, 22 de desembre, 26 de gener, 23 de febrer, 16 de març 27 d´abril, 25 de maig i 1 de juny. 

CURS FITOCOSMÈTICA NATURAL: Aprèn a elaborar cosmètics personalitzats per a tot tipus de pell: sabons, cremes, tònics, mascaretes, exfoliants, pasta de dents, pintallabis, oli de massatge relaxant, oli anticel.lulític, oli per la circulació de les cames, oli per les estries, xampú personalitzat, loció capilar anticaiguda, etc. I productes per a pells atòpiques, nadons, embarassades, etc.

Duració 9 mesos, 1 divendres al mes de 17.30 a 20 hores, espai al barri de Sants (a concretar). Preu:40 euros al mes inclou apunts, material i infusió. Dates: 20 d´octubre, 17 de novembre, 15 de desembre, 19 de gener, 16 de febrer, 23 de març, 20 d´abril, 18 de maig i 15 de juny.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS, ENVIAR UN CORREU A rosaanaseguracuella@gmail.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Núvol d'etiquetes

%d bloggers like this: