Rosa Ana Segura Cuella – naturòpata i herbolària artesana

AGENDA 2018

PRIMAVERA  2018 

Rosa Ana Segura Cuella, naturòpata i herbolària artesana

LES PLANTES MEDICINALS A TRAVÉS DE LES ESTACIONS: des de l´equinocci de primavera fins al solstici d´hivern, visitarem set espais naturals diferents al voltant de Barcelona per aprendre “in situ” les principals plantes medicinals i les seves propietats remeieres, cosmètiques, culinàries, tradicions, etc.  Serà un total de 7 sessions, 1 dissabte al mes, de 9 a 13 hores. Dates els dissabtes:  26 de maig, 9 de juny, 14 de juliol, 1 de setembre, 6 d´octubre, 10 de novembre, 15 de desembre. Preu: 350 euros, a pagar en 7 mensualitats de 50 euros al mes. 

TALLER DE PLANTES MEDICINALS – Sistema nerviós Els dilluns de 10 a 11.30 hores. Data inici: 9 d´abril, data finalització: 18 de juny. Lloc: Cotxeres de Sants, inscripcions al mateix centre cívic.

TALLER DE COSMÈTICA NATURAL Els dilluns de 11.30 a 13 hores. Data inici: 9 d´abril, data finalització: 18 de juny. Lloc: Cotxeres de Sants, inscripcions al mateix centre cívic.

TALLER FARMACIOLA DE PRIMAVERA Els dimarts de 18.30 a 20 hores. Data inici: 17 d´abril, data finalització: 19 de juny. Lloc: Centre cívic la Sedeta, inscripcions al mateix centre cívic.

CURS DE PLANTES MEDICINALS I CICLE MENSTRUAL dissabte 9 de juny de 10 a 14 hores. Preu: 50 euros. LLoc: Espai al barri de Sants.

CURS INTENSIU D´ELABORACIÓ DE SABONS I COSMÈTICA NATURAL: Divendres 25 de maig de 17 a 20 hores i dissabte 26 de maig de 16 a 19 hores. Preu 100 euros inclou material i envasos per elaborar els cosmètics, els alumnes elaboraran i s´emportaran 10 productes (sabons, cremes, dentrífic, desodorant, perfum, barra de cacao, mascareta, exfoliant, etc.). LLoc: Espai al barri de Sants.

SORTIDES A LA NATURA – Collserola Passejades suaus per reconèixer, gaudir i aprendre les propietats de les plantes medicinals. El millor bany de bosc al costat de Barcelona. 

Dissabte 12 de maig de 10 a 12.30 hores, 20 euros.

Diumenge 27 de maig de 10 a 12.30 hores, 20 euros.

Dissabte 2 de juny de 10 a 12.30 hores, 20 euros.

PLANTES, ELABORACIONS I TRADICIONS DE SANT JOAN Dissabte 23 al vespre i diumenge 24 al matí, lloc a concretar. 

TERÀPIES: Naturopatia, fitoteràpia i dietètica naturista.

CURSOS, TALLERS i CONFERÈNCIES Sobre plantes medicinals, remeis naturals, excursions de reconeixement, cosmètica natural, alimentació saludable, etc. Per donar una xerrada o taller contactar a través del correu electrònic.

info@terradeflors.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Núvol d'etiquetes

%d bloggers like this: