Rosa Ana Segura Cuella – naturòpata i herbolària artesana

AGENDA 2019

Hivern  2019

 

Rosa Ana Segura Cuella, naturòpata i herbolària artesana

VIU LA NATURA A LA CIUTAT : Excursions als boscos més propers de Barcelona, anem en transport públic. Fem un bany de bosc per oxigenar-nos i carregar piles. Aprofitem per parlar de les tradicions sobre les plantes i arbres que ens anem trobant. Nivell fàcil, apte per a tots els públics. 1 diumenge al mes de 9 a 12 hores. Consulta les properes dates.

CURS DE FITOTERÀPIA TRADICIONAL : Coneix les plantes medicinals que s´utilitzen avui en dia a les herboristeries catalanes i aprèn a fer amb elles tisanes i altres preparats tradicionals com maceracions, ungüents, etc. Consulta les properes dates.

CURSOS DE COSMÈTICA NATURAL 2019 :  Consulta les properes dates.

TALLER DE PLANTES MEDICINALS  Els dilluns de 10 a 11.30 hores. Gener, febrer i març. Lloc: Cotxeres de Sants, inscripcions al mateix centre cívic. (18 alumnes per taller).

TALLER DE COSMÈTICA NATURAL Els dilluns de 11.30 a 13 hores. Gener, febrer i març. Lloc: Cotxeres de Sants, inscripcions al mateix centre cívic. (18 alumnes per taller).

TALLER DE COSMÈTICA NATURAL Els dilluns de 17 a 18.30 hores. Gener, febrer i març. Lloc: Centre cívic la Sedeta, inscripcions al mateix centre cívic. (18 alumnes per taller).

TERÀPIES: Naturopatia, fitoteràpia i dietètica naturista.

CURSOS, TALLERS i CONFERÈNCIES Sobre plantes medicinals, remeis naturals, excursions de reconeixement, cosmètica natural, alimentació saludable, etc. Per donar una xerrada o taller contactar a través del correu electrònic.

info@terradeflors.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Núvol d'etiquetes

%d bloggers like this: