Rosa Ana Segura Cuella – naturòpata i herbolària artesana

BELLESA NATURAL

fitoteràpia i cosmetica natural

CURS BELLESA NATURAL –COSMÈTICA I SABONS AMB PLANTES MEDICINALS

OBJECTIUS DEL CURS

Gaudeix creant els teus propis cosmètics amb ingredients ecològics 100% naturals: sabons artesanals, cremes, locions, balsams, olis de massatge, perfums, pasta de dents, desodorants, xampú, etc.

L´objectiu principal és adquirir els coneixements per crear la  pròpia cosmètica personalitzada amb ingredients ecològics, locals i sostenibles ( herbes remeieres, oli essencials, olis vegetals, etc.). Compartiré els meus coneixements de naturòpata i herbolària per fer preparats cosmètics per diferents problemes de la pell aprofitant les virtuts de les herbes remeieres i dels olis essencials, dels quals s´explicaran les seves propietats cosmètiques i terapèutiques. Practiques entre els alumnes. S´entrega diploma acreditatiu.

HORARI I DATES

Els dilluns de 18.30 a 20 hores. Inici 3 d´octubre del 2016. Data finalització 19 juny del 2017. Lloc: Espai situat al barri de Sants, ALMA VIVA.

PREU: 9 mensualitats de 55 euros, inclou material, recipients i apunts per a l´elaboració de cremes, sabons, etc. que elaboraran i s´emportaran els alumnes.

INSCRIPCIONS: enviar correu a rosaanaseguracuella@gmail.com 

IMPARTEIX EL CURS Rosa Ana Segura i Cuellanaturòpata i herbolària artesana

OPINIONS DELS ALUMNES

” Hem après a fer cremes, sabons, etc.  La filosofia és fer-se la pròpia cosmètica gastant només el necessari en ingredients de qualitat i fàcils de trobar, i estalviant en els utensilis d´elaboració que es troben a la pròpia cuina, i els envasos que són de vidre i reciclables” . M´ha sigut molt útil i ho estic aprofitant molt.”  Marta Pérez, Barcelona.

” Es crea un ambient molt agradable en un bonic espai amb molta llum, la Rosa Ana cuida tots els detalls i quan s´acaba la sessió sembla mentida que hagin passat les hores… Una llàstima que s´acabi, però ho seguiré fent a casa i aprofitant el que he après per fer els cosmètics de tota la família.” Eva Martí, Gavà.

” El curs ha sigut un descobriment d´un món que era desconegut per mi, i ha estat un plaer compartir-ho amb la companya que he tingut de curs i la Rosa Ana. De ben segur que seguiré fent més descobriments! ” Mar C. Puigcerdà.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Núvol d'etiquetes

%d bloggers like this: