CURS DE FITOTERÀPIA 2020 (MODALITAT ONLINE)

OBJECTIUS DEL CURS

La primera edició del curs de fitoteràpia va ser l´any 2013 a l´herboristeria del rei a Barcelona. Aquest any el curs es farà online, excepte les sortides de reconeixement a la natura.

Coneix amb profunditat les propietats de les plantes més utilitzades actualment. Ens fixarem en les que tenim més a prop, les que podem cultivar i trobar fàcilment, aquelles que han utilitzat tradicionalment les herbolàries i els herbolaris artesans. Amb elles elaborarem  tintures, maceracions, tisanes, barreges d´herbes, i molts altres preparats. També farem sabons i cremes amb plantes medicinals, cosmètica per a la bellesa i el benestar de la pell.

Aquest curs és online, però les classes no estan gravades, sinó que es fan en directe pels alumnes a través d´una plataforma d´aprenentatge. Un total de 60 hores i  10 mesos de duració.

El preu del curs és de 50 euros al mes, a pagar en 10 mensualitats. 

INICI DEL CURS:  divendres 16 d´octubre del 2020

DATA LÍMIT PER INSCRIURE´S AL CURS 2020-2021: divendres 9 d´octubre del 2020

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: enviar un correu a info@terradeflors.com

IMPARTEIX EL CURS Rosa Ana Segura i Cuellanaturòpata i herbolària artesana

OPINIONS DELS ALUMNES

” Les classes són molt pràctiques, puc recordar els noms i les propietats de les plantes fàcilment, i també reconèixer-les a la natura.”  Pau Borràs, Barcelona.

“Hem elaborat molts remeis, tinc moltes ganes de fer una segona part! ” Laia García, Piera.

” Necessitava un curs de fitoteràpia per a la meva consulta de dietista i he trobat en aquest curs el que buscava” Lourdes Riera, Badalona.