CURS LES HERBES DE LES HERBOLÀRIES 1 NOVA EDICIÓ 2023

Ni herbalistes ni herboristes, HERBOLÀRIES! La tradició d´aquí ens dóna aquest meravellós nom i aquest curs de plantes medicinals és un homenatge a un oficici que ve de lluny. Durant 6 sessions mensuals reconeixerem i estudiarem les propietats de les plantes, per omplir el teu rebost d´història i saviesa.

Inici del curs 20 de gener del 2023. Classes presencials els següents divendres de 18 a 20.30 hores: 20 de gener, 10 de febrer, 10 de març, 14 d´abril, 12 de maig i 9 de juny. A part de les classes presencials farem una classe online i una excursió de reconeixement.

Lloc: Barcelona (metro Diagonal, ferrocarrils Provença).     

Preu: 289 euros en un únic pagament (Inclou IVA, material i lloguer de la sala).   

Inscripcions: info@terradeflors.com

CURS LES HERBES DE LES HERBOLÀRIES 2 NOVA EDICIÓ 2023

Durant 4 sessions pràctiques elaborarem remeis tradicionals pel dolor, per la pell, digestius, etc. Ho farem en forma d´infusions, macerats en oli, tintures, xarops, i altres antics mètodes d´elaboració. NOTA: Per poder fer aquest curs es necessari haver realitzat prèviament el curs “Les herbes de les herbolàries 1”.

Dates. Inici del curs 29 de setembre del 2023. Classes presencials els següents divendres de 18 a 20.30 hores: 29 de setembre, 20 d´octubre, 17 de novembre i 1 de desembre. A part de les classes presencials farem una classe online i una excursió a la natura.

Lloc: Barcelona (metro Diagonal, ferrocarrils Provença).       

Preu: 210 euros en un únic pagament (Inclou IVA, material i lloguer de la sala). 

Inscripcions: info@terradeflors.com

mortero de hierbas medicinales, plantas sanas, tintura o infusión. vista superior. medicina herbal. - herbalist fotografías e imágenes de stock