Inici

2011, ha sigut el meu primer any com autònoma i, fent balanç, no he parat. M´han passat, sense esperar-ho tantes coses increïbles, que vull començar el 2012 sense expectatives però oberta a les sorpreses que la vida va posant en el meu camí…   Com poder passar una setmana a la comunitat de Findhorn a Escòcia, per entendre que ecologia i espiritualitat van unides i posar a la pràctica el “love in action” en tot el que vaig fent. O poder veure al mig del mar mediterrani un dofí que nadava en llibertat… Conéixer nous alumnes i pacients i poder compartir i aprendre. Donar gràcies cada dia per poder treballar en el que més estimo, en aquesta meravellosa TERRA de FLORS.

FLORS, AMOR I ALEGRIA pel 2012 ! Rosa Ana

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s