Pluja

rosa ana lobularia9 de gener, hivern, fred, i enyorança de pluja. Ja fa unes quantes setmanes que no plou, i les plantes, els animals, els arbres,  i les persones, necessitem la pluja. Fa pocs dies passejant per la carretera de les aigües, la terra estava seca, però la natura va fent feina i ja vaig veure florides algunes borraines, calèndules i herba de santa Teresa o lobularia marítima   ( a la fotografía ). L´ herba de santa Teresa, és una planta que estimo des de que era molt petita, potser perquè és una planta tan petita que m´identificava amb ella per tamany. De flors blanques té un intens aroma a mel i en climes temperats, la podem veure florida pràcticament tot l´any, encara que no plogui…

La natura es va despertant, el solstici d´hivern és el tret de sortida, el dia comença a créixer, i a partir d´ara s´aniran incorporant, mica en mica amb ajuda dels dies de pluja, noves flors, fins arribar a l´esclat total de la primavera.

Com a enamorada de les flors, ho espero amb impaciència, però la mare Terra em regala moments de pur èxtasi, cada vegada que tinc la sort de trobar-me amb una planta que ja ha florit…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s