Un nou amic…

DSCN7238Actualment la meva feina es desenvolupa a la consulta de naturòpata i  com a professora en diferents espais de Barcelona. Però també hi ha hores de feina a casa, per preparar els tallers i altres tasques. En aquests moments de solitud, tinc la sort de gaudir d ´un balcó amb molta llum, on hi tinc unes quantes plantes. I des de fa unes setmanes molt sovint em visita algú a qui ja considero un nou amic, un petit ocellet. Ni tan sols sé quin tipus d´ocell és, semblant a un pardal comú però més petit i les plomes són d´un color marró claret. És com una petita boleta de plomes , però és tan simpàtic que quan el veig arribar m´aixeco per contemplar-lo. Ell no s´espanta, com si ja em conegués, va a la seva i em regala un dels moments més bonics del dia…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s