Conferència a Biocultura bcn 2012

conferencia biocultura Rosa Ana Segura CuellaEl diumenge 6 de maig a les 16 hores donaré una conferència a la fira BIOCULTURA ( Palau Sant Jordi ) sobre plantes medicinals “Teoria de les signatures: com ens parlen les plantes medicinals” sala 9 de la fira. Parlaré d´alguns signes que presenten les plantes (color, sabor, formes, etc.) i que antigament s´havien relacionat amb les seves propietats. Avui en dia es considera que aquesta teoria no té cap validesa per això jo només la utilitzo com un joc amb els alumnes per ajudar-los a recordar les propietats de les plantes.

Biocultura és una fira molt recomanable d´alimentació ecològica, teràpies naturals, cosmètica natural, etc. Hi haurà durant els dies de la fira autobusos  que porten des de plaça Espanya fins al palau Sant Jordi, i també de tornada cap a plaça Espanya…. no us ho podeu perdre !

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s