Rosa Ana Segura Cuella – naturòpata i herbolària artesana

conferencia biocultura Rosa Ana Segura CuellaEl diumenge 6 de maig a les 16 hores donaré una conferència a la fira BIOCULTURA ( Palau Sant Jordi ) sobre plantes medicinals “Teoria de les signatures: com ens parlen les plantes medicinals” sala 9 de la fira. Parlaré dels signes que presenten les plantes  i la relació amb les seves propietats medicinals.

Biocultura és una fira molt recomanable d´alimentació ecològica, teràpies naturals, cosmètica natural, etc. Hi haurà durant els dies de la fira autobusos gratuïts que porten des de plaça Espanya fins al palau Sant Jordi, i també de tornada cap a plaça Espanya…. no us ho podeu perdre !

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Núvol d'etiquetes

%d bloggers like this: