Amanida de flors silvestres

amanida borratja i calendulaCelebrem avui el dia de la Terra. Proposo celebrar-lo cada dia actuant amb amor i respectant a tot el que ens envolta: humans (també a tu mateix !), animals, boscos, rius, mars, etc. Avui amb flors de la mare Terra proposo una amanida de flors silvestres:

RECEPTA: AMANIDA DE FLORS SILVESTRES

Ingredients: flors de borraina (borratja) , pètals de calèndula, enciam de fulla de roure, fulles de mostassa, pastanagues, oli d´oliva, sal, unes gotes de vinagre de poma, un grapadet de pinyons.

Elaboració: rentem amb molt de compte les flors de borratja – rentem les flors de calèndula i en separem els pètals – rentem i tallem les fulles d´enciam i de mostassa – pelem i tallem les pastanagues – torrem els pinyons 5 minuts al forn – en un plat coloquem primer les fulles verdes i per sobre les pastanagues,  les flors  i els pinyons- amanim amb una mica de sal, oli d´oliva i unes gotes de vinagre de poma.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s