TEMPS DE MORES

moresTEMPS DE MORES

Ja tenim aquí les primeres mores, com les podem aprofitar ?

– Podem congelar-les i guardar-les per decorar postres, pastissos, etc.

– Podem fer-ne confitura. És tradició fer-les amb sucre blanc amb proporcions que poden arribar al kg de sucre blanc per cada kg de fruita utilitzada, especialment quan la fruita és àcida. Però si collim les mores ben madures en podríem prescindir totalment o posar-ne molt poc, per exemple per 1 kg de mores només 100 grams de sucre integral de canya. Cuinem les mores amb el sucre durant uns 20 minuts a foc lent i remenant amb cullera de fusta. Per conservar-la posem la confitura encara calenta dins de pots de vidre nets, els posem cap per avall i els deixem refredar. Els guardem a l´armari. Un cop n´obrim un, es conserva uns quants dies a la nevera. 

CURS ANUAL DE FITOTERÀPIA TRADICIONAL (últimes places), coneix les nostres herbes remeieres i les seves propietats medicinals, culinàries, cosmètiques, etc. més informació del curs AQUÍ

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s