FER DE LES CRISIS OPORTUNITATS

Com recordarem d´aqui a uns anys aquest 2020? Una nova enfermetat que ens ha afectat tant com a espècie humana. Uns mesos de confinament, aïllament social, canvis laborals forçosos. I tot plegat, servirà d´alguna cosa?

I si ens fixem què han fet les plantes? Per algunes d´elles la inactivitat humana ha sigut una gran oportunitat i mai haviem vist tantes “males herbes” especialment a les ciutats.

Les plantes són les nostres grans aliades, al cap i a la fi, estan al planeta terra des de molt abans que els humans. Elles tenen molta més experiència d´adaptació als canvis i de fer de les crisis oportunitats de creixement.

I com incorporar la seva ajuda en el nostre dia a dia? No importa on visquis, gaudeix d´elles de la forma que puguis. Planta-les a l´hort, al balcó, allà on siguis. Segueix els seus cicles i que siguin el teu aliment, el teu remei la teva connexió amb la natura.

T´agradaria fer-ho, però no saps per on començar? Dóna un cop d´ull a l´AGENDA i porta l´alegria de les plantes a la teva llar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s