Rosa Ana Segura Cuella – naturòpata i herbolària artesana

Plantes pel mal de regla

maria lluïsaPel mal de regla les infusions de la planta maria lluïsa poden ajudar, és una planta medicinal molt interessant que té un sabor molt agradable i és bastant fàcil de tindre al balcó i utilitzar les seves fulles fresques o seques. En el proper curs anual de fitoteràpia holística veurem en profunditat quines són les plantes medicinals específiques per aquest malestar i molts altres, però a més a més treballarem el contacte amb la saviesa ancestral de les plantes combinant les classes teòriques a l´aula amb les sortides a la natura ( 6 sortides en tot el curs ), més informació del curs AQUÍ

En la consulta de naturopatia ofereixo també la tècnica de sanació-benedicció de l´úter que és un treball energètic amb la pròpia feminitat. Hores convingudes al barri de Sants, més info contactar al e-mail rosaanaseguracuella@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Núvol d'etiquetes

%d bloggers like this: